Rijschool Hossam - Rijbewijs Betalen In Termijnen

Rijbewijs Betalen In Termijnen

Onbezorgd Je Rijbewijs Halen In Omgeving Nieuwegein

Bij Rijschool Hossam Nieuwegein is het nu ook mogelijk om je rijbewijs te betalen in termijnen. Op deze manier kun je onbezorgd je rijbewijs halen, en al meteen beginnen met lessen. Lukt het je dus niet om meteen te betalen, maar wil je wel heel graag alvast beginnen met rijlessen, dan kun je bij ons terecht!

Betalingsmogelijkheden

De betalingsmogelijkheden met betrekking tot het in termijnen betalen van je rijopleiding is bij Rijschool Hossam altijd bespreekbaar. Wij kijken altijd samen wat er mogelijk is en maken een afspraak over de betalingstermijn.

Voorwaarden Rijbewijs Betalen In Termijnen

Wij hanteren altijd 1 vaste regel met betrekking tot het rijbewijs betalen in termijnen concept, en die regel is: De lessen dienen vóór de aanvraag van je eerste rijexamen betaald te zijn. Op deze manier kun jij dus al meteen beginnen met lessen als je het financieel nog niet meteen kunt missen.

Meer Informatie Rijbewijs Betalen In Termijnen

Voor meer info of vragen kun je ons altijd bereiken via tel nr. 06 11 15 40 55 of stuur een mailtje naar: info@rijschoolhossam.nl. Ook kun je gebruikmaken van ons contact formulier om je vraag te stellen.

Meteen aanmelden? Bezoek dan de pagina pakketten en goedkope rijlessen Nieuwegein.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*