Over Autorijschool Hossam Nieuwegein

Snel rijbewijs halen Nieuwegein en omgeving

Snel rijbewijs halen bij rijschool Hossam Nieuwegein
Snel en voordelig je rijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool Hossam Nieuwegein aan het juiste adres.

Jij wilt snel je rijbewijs halen? Dan kunnen wij een planning maken voor een spoedcursus. Ook kun je bij ons in normaal tempo je rijbewijs halen, net wat jou het beste uitkomt! Wij hebben een aantal voordelige pakketten, en zijn tevens RIS gecertificeerd.

Je kunt bij ons voordelig en snel je rijbewijs halen in Nieuwegein en omgeving.

Door persoonlijke begeleiding en extra aandacht werken we samen naar het beste resultaat, en zorgen we er samen voor dat je zo snel mogelijk kunt afrijden en veilig en vertrouwd de weg op kan!

Scherpe pakketten Rijschool Hossam

scherpe en goedkope lespakketten bij Rijschool Hossam Nieuwegein
Rijschool Hossam hanteert scherpe pakket prijzen. Ook kun je losse lessen bij ons afnemen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. bekijk gerust eens op je gemak onze pagina met pakketten om een zo goed mogelijk beeld te krijgen.

De rij-instructeur kan je altijd een advies geven over welk pakket het beste bij jou past en aansluit. Je kunt een afspraak inplannen, waarna een intake volgt. Hierbij proberen wij jou een zo goed mogelijk advies te geven mbt het pakket dat het beste aansluit op jouw behoefte. Als je al eerder bij een andere rijschool hebt gelest, of je weet al hoeveel lessen je wilt afnemen, dan kun je je ook meteen inschrijven via ons inschrijfformulier. In elk geval volgt er altijd eerst een intake, en bespreken we samen de beste opties. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent, en dat is als jij je rijbewijs hebt gehaald!

Begeleiding en degelijke rijopleiding

Goede en professionele begeleiding Rijschool Hossam Nieuwegein

Bij ons kun je terecht voor praktijklessen voor de auto in omgeving Nieuwegein. Ook voor de theorie kun je bij ons terecht. Uiteraard staan kwaliteit en service in alles wat we doen voorop.

Kwaliteit door stap voor stap de lesstof te behandelen met behulp van een instructiekaart. Op deze instructiekaart kun je zelf zien op welk niveau je je bevindt en waar eventueel extra aandacht aan moet worden besteed. We stimuleren niet alleen het ‘kunnen’ maar zetten daarnaast ook ‘de persoon’ centraal zodat je met vertrouwen en vooral ook met veel plezier in de auto stapt!

Onze service begint bij jouw wensen. Wanneer wil je lessen en waar wil je worden opgehaald? Ook zijn de lessen in de avond en op zaterdag in te plannen. We streven ernaar om onze agenda zoveel mogelijk aan te passen aan jouw agenda!